Ideeën 178+ Antieke Vogelkooi Catawiki

Ideeën 178+ Antieke Vogelkooi Catawiki. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje.

Vogelkooi Italie Ca 1920 Catawiki

Hier Vogelkooi Italie Ca 1920 Catawiki

Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. 26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website.

Brocante ijzeren vogelkooien nu €25 per stuk.

Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. Brocante ijzeren vogelkooien nu €25 per stuk. Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. De kooi is hoog 60 cm.

Antique Brass Birdcage Wooden Suspension Coil Ca Late Catawiki

Historische kennis van een klok, object of instrument. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt. De kooi is hoog 60 cm. Brocante ijzeren vogelkooien nu €25 per stuk.

Antique Bird Cage Catawiki

Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … 26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website. Franse vintage & brocante zaandam. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Grote antieke vogelkooi en antieke spiegel hout/gips. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. De kooi is hoog 60 cm.. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden

Antieke Vogelkooi Met Klokje Catawiki

Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt... Tralies zijn van bamboe, dus niet geschikt voor parkieten.. Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt.

Antieke Koperen Vogelkooi Met Houten Ophangklos Midden 20 Catawiki

Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Verkoop met 1 jaar garantie. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Franse vintage & brocante zaandam. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n... 22,5 cm wordt aangetekend verzonden

Antieke Franse Vogelkooi Met Glazen Panelen Metaal En Catawiki

Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant... Franse vintage & brocante zaandam. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen.

Antieke Vogelkooi Hout Catawiki

3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin... 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin... Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 …

Antieke Franse Vogelkooi Met Glazen Panelen Metaal En Catawiki

De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Antieke vogelkooi omschrijving antieke vogelkooi hout en bamboe, 20e eeuw, indonesië bijzondere, zeshoekige, handgemaakte houten vogelkooi. Catawiki heel nederland bezoek website. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje.

Antique Bird Cage Catawiki

Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten. Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt. Historische kennis van een klok, object of instrument. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. 26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website.

Antieke Koperen Vogelkooi Catawiki

Franse vintage & brocante zaandam. Historische kennis van een klok, object of instrument. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin. Antieke vogelkooi * in originele staat * frankrijk * heeft wat gebruikssporen , mist 1 sierknopje , zie foto. Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de.

Antieke Franse Vogelkooi Met Glazen Panelen Metaal En Catawiki

Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Catawiki heel belgi ë bezoek website. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt.

Zeer Grote Antieke Vogelkooi Zware Uitvoering Volledig Catawiki

Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Catawiki heel nederland bezoek website. Catawiki heel belgië bezoek website. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 …. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade.

Very Large Magnificent Bronze Antique Birdcage Catawiki

Catawiki heel nederland bezoek website. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Catawiki heel belgi ë bezoek website. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant. Historische kennis van een klok, object of instrument.. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de.

Zware Antieke Brons Koperen Vogelkooi Nederland 1e Catawiki

Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin. Antieke vogelkooi omschrijving antieke vogelkooi hout en bamboe, 20e eeuw, indonesië bijzondere, zeshoekige, handgemaakte houten vogelkooi. Catawiki heel belgi ë bezoek website. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin.

Houten Vogelkooi Catawiki

De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de.. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten. Verkoop met 1 jaar garantie. Tralies zijn van bamboe, dus niet geschikt voor parkieten. Catawiki heel belgië bezoek website. 26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website. Franse vintage & brocante zaandam. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. Catawiki heel belgi ë bezoek website. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren... En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.

Antieke Vogelkooi Koper Catawiki

En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Franse vintage & brocante zaandam. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Antieke vogelkooi omschrijving antieke vogelkooi hout en bamboe, 20e eeuw, indonesië bijzondere, zeshoekige, handgemaakte houten vogelkooi. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt.. 26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website.

Antieke Vogelkooi Met Klokje Catawiki

Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt. Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.

Antieke Franse Vogelkooi Met Glazen Panelen Metaal En Catawiki

Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt... Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Antieke vogelkooi omschrijving antieke vogelkooi hout en bamboe, 20e eeuw, indonesië bijzondere, zeshoekige, handgemaakte houten vogelkooi.. Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat.

Tichelaar Makkum Antieke Plaquette Vogelkooi Catawiki

Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Grote antieke vogelkooi en antieke spiegel hout/gips. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm... Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 …

Antieke Vogelkooi Catawiki

De kooi is hoog 60 cm... Catawiki heel belgi ë bezoek website. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Franse vintage & brocante zaandam.

Online Veilinghuis Catawiki Vogelkooi Hout Vogelkooi Vogelkooi Decoratie Hout

Historische kennis van een klok, object of instrument. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Tralies zijn van bamboe, dus niet geschikt voor parkieten. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de.. Catawiki heel belgië bezoek website.

Antique Bird Cage Catawiki

Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. Catawiki heel nederland bezoek website. Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat.. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl.

Geveild Bij Catawiki Antieke Vogelkooi Vogelkooi Antiek

Catawiki heel nederland bezoek website. Tralies zijn van bamboe, dus niet geschikt voor parkieten.. Catawiki heel nederland bezoek website.

Antieke Speeldoos Vogelkooi Met Zingende En Bewegende Catawiki

22,5 cm wordt aangetekend verzonden.. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Brocante ijzeren vogelkooien nu €25 per stuk. 26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten.

Zeer Decoratieve Houten Semi Antieke Vogelkooi 2e Helft 20e Catawiki

Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet... De kooi is hoog 60 cm.

Mega Grote Antieke Vogelkooi Papegaaienkooi Ijzer Catawiki

Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. De kooi is hoog 60 cm. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Catawiki heel nederland bezoek website. Catawiki heel belgië bezoek website. Tralies zijn van bamboe, dus niet geschikt voor parkieten... Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant.

Antieke Vogelkooi Hardhout En Messing Glazen Bakjes Catawiki

Grote antieke vogelkooi en antieke spiegel hout/gips. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Franse vintage & brocante zaandam. Catawiki heel nederland bezoek website. Catawiki heel belgië bezoek website. Tralies zijn van bamboe, dus niet geschikt voor parkieten. Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Verkoop met 1 jaar garantie. Catawiki heel belgi ë bezoek website.

Antique French Birdcage From Brittany France Ca 1880 Catawiki

Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt... In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt.

Antieke Vogelkooi Catawiki

Historische kennis van een klok, object of instrument. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. Brocante ijzeren vogelkooien nu €25 per stuk. Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen... Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n.

Antieke Vogelkooi Hangend In Standaard Catawiki

Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin. Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant. Grote antieke vogelkooi en antieke spiegel hout/gips. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt. Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. Historische kennis van een klok, object of instrument. Tralies zijn van bamboe, dus niet geschikt voor parkieten... De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.

Grote Houten Vogelkooi Kamervoliere Catawiki

De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi... Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. Franse vintage & brocante zaandam. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.

Antique Bird Cage Catawiki

26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Catawiki heel nederland bezoek website. Antieke vogelkooi * in originele staat * frankrijk * heeft wat gebruikssporen , mist 1 sierknopje , zie foto. Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Catawiki heel belgi ë bezoek website. Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.

Antieke Vogelkooi Hardhout En Messing Glazen Bakjes Catawiki

De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi.

Antique Double Wooden Bird Cage Early 20th Century Catawiki

Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje.. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal.

Antieke Vogelkooi Met Klokje Catawiki

Catawiki heel belgi ë bezoek website.. Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant. Grote antieke vogelkooi en antieke spiegel hout/gips.. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje.

Antiek Koperen Vogelkooi In Authentieke Staat 1 Hout Catawiki

En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.. Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt.

Large Brass Antique Bird Cage Netherlands Mid 20th Catawiki

Catawiki heel belgi ë bezoek website. Historische kennis van een klok, object of instrument. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. Catawiki heel belgi ë bezoek website. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt... 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin.

Antique French Birdcage Catawiki

Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw... Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt. Franse vintage & brocante zaandam. Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat.. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm.

Vogelkooi Italie Ca 1920 Catawiki

Grote antieke vogelkooi en antieke spiegel hout/gips.. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren. Antieke vogelkooi omschrijving antieke vogelkooi hout en bamboe, 20e eeuw, indonesië bijzondere, zeshoekige, handgemaakte houten vogelkooi.

Een Decoratieve Houten Vogelkooi Catawiki

Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren.

Antieke Vogelkooi Catawiki

Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw.. Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje.

Antieke Vogelkooi Van Hout En Messing Midden 20e Eeuw Catawiki

Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.. . Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade.

Zeer Grote Antieke Vogelkooi Zware Uitvoering Volledig Catawiki

Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant. Brocante ijzeren vogelkooien nu €25 per stuk. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … Catawiki heel belgië bezoek website. Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt.

Antiek Vogelkooi Van Hout Met Metalen Spijlen Fraai Catawiki

De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de.

Antieke Franse Vogelkooi Met Glazen Panelen Metaal En Catawiki

Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Grote antieke vogelkooi en antieke spiegel hout/gips. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen. Verkoop met 1 jaar garantie. Antieke vogelkooi * in originele staat * frankrijk * heeft wat gebruikssporen , mist 1 sierknopje , zie foto... Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n.

Oude Koperen Vogelkooi Catawiki

Antieke vogelkooi * in originele staat * frankrijk * heeft wat gebruikssporen , mist 1 sierknopje , zie foto. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de.

Messing Vogelkooi Hout En Koper Circa 1900 Catawiki

Historische kennis van een klok, object of instrument. Franse vintage & brocante zaandam. Antieke vogelkooi met uitschuiflade en aan de onderkant een deurtje.\n\n. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten.. Brocante ijzeren vogelkooien nu €25 per stuk.

Antieke Vogelkooi Van Hout En Messing Midden 20e Eeuw Catawiki

Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi. Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Brocante ijzeren vogelkooien nu €25 per stuk. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Antieke vogelkooi omschrijving antieke vogelkooi hout en bamboe, 20e eeuw, indonesië bijzondere, zeshoekige, handgemaakte houten vogelkooi.. Antieke vogelkooi * in originele staat * frankrijk * heeft wat gebruikssporen , mist 1 sierknopje , zie foto.

Online Veilinghuis Catawiki Vogelkooi Hout Vogelkooi Vogelkooi Decoratie Hout

Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … Catawiki heel belgië bezoek website. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. Het is met een mechanisme zodat het rode vogeltje zingt. Franse vintage & brocante zaandam. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi.

Mooie Oude Brocante Houten Vogelkooi Catawiki

De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Grote antieke vogelkooi en antieke spiegel hout/gips. Tralies zijn van bamboe, dus niet geschikt voor parkieten.. Catawiki heel nederland bezoek website.

Antieke Koperen Messing Vogelkooi 1 Koppar Eller Catawiki

Vermoedelijk dateert deze kooi uit de 19de eeuw. Verkoop met 1 jaar garantie. Antieke vogelkooi omschrijving antieke vogelkooi hout en bamboe, 20e eeuw, indonesië bijzondere, zeshoekige, handgemaakte houten vogelkooi. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Tralies zijn van bamboe, dus niet geschikt voor parkieten. 26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 ….. Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen.

Antieke Koperen Vogelkooi Koper Catawiki

Historische kennis van een klok, object of instrument. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. Historische kennis van een klok, object of instrument. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. Catawiki heel nederland bezoek website. De algehele staat is redelijk al is de verf op de houten voet wat afgebladderd en dient het metaal. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 ….. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.

Geveild Bij Catawiki Antieke Vogelkooi Vogelkooi Antiek

Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten. Brocante ijzeren vogelkooien nu €25 per stuk. De kooi is hoog 60 cm. Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren. In details afgewerkt ( zie foto's) geschikt. 26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website.. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje.

Antique Bird Cage Catawiki

Dit is een oude vogelkooi met metalen spijlen.. 3 prachtige handgemaakte vogelkooien geschikt voor in huis of in de tuin. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 ….. Loods jan vaassen brocante, antiek, vintage en nieuwe producten.

Antique Brass Birdcage Copper Catawiki

Antieke vogelkooi omschrijving antieke vogelkooi hout en bamboe, 20e eeuw, indonesië bijzondere, zeshoekige, handgemaakte houten vogelkooi.. Hoogte kooi 15 cm, doorsnede kooi 7 … De kooi is hoog 60 cm. Catawiki heel belgi ë bezoek website. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd\n\n biedingen zijn alleen geldig vi.. Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten.

Very Large Magnificent Bronze Antique Birdcage Catawiki

Franse vintage & brocante zaandam. Antieke vogelkooi * in originele staat * frankrijk * heeft wat gebruikssporen , mist 1 sierknopje , zie foto. Catawiki heel belgië bezoek website. Antieke vogelkooi met deurtje en uitschuiflade. Op de kooibodem ligt een vierkante metalen plaatje. Antieke vogelkooi omschrijving antieke vogelkooi hout en bamboe, 20e eeuw, indonesië bijzondere, zeshoekige, handgemaakte houten vogelkooi. 22,5 cm wordt aangetekend verzonden Antieke franse vogelkooi gemaakt van zeer fijn verbonden ijzerwerk en hout dit is wit geschilderd en kan een laagje verf gebruiken maar is wel in goede staat. En omvat een vierkant van 29 x 29 cm. De bovenkant van de kooi kan worden verwijderd biedingen zijn alleen geldig via de. Verkoop van antieke klokken, nautische instrumenten of objecten aan verzamelaars, liefhebbers of particulieren.. Het ophangelement is van hout alsmede een houten (olijfgroene) omlijsting rond de voet.

Antiek Koperen Vogelkooi In Authentieke Staat 1 Hout Catawiki

Antieke vogelkooi, enkel als decoratie te gebruiken dus niet om vogels in te huisvesten... . 26.03.2020 · catawiki heel belgië bezoek website.

Antieke Koperen Vogelkooi Catawiki

Verkoop met 1 jaar garantie.. Knop aan de bovenkant (makkelijk om de kooi op te pakken/ vervoeren) is er later op gemaakt. Verkoop met 1 jaar garantie. Antiek brons vogelkooitje met klok, en het vogeltje wat beweegt op de seconde , en het klokje in midden wat draait en de tijd aangeeft bij de rode pijl... Prachtig houtsnijwerk rondom, ook aan de binnenkant van de bovenkant.

Popular posts from this blog

Lijsten 3D Zoom Pro Effect